Lid worden

De deuren van ons botenhuis zijn niet alleen geopend voor cadetten van de Koninklijke Militaire Academie, ook studenten kunnen bij ons roeien. We beschikken over modern materiaal en hebben ervaren coaches die dag en nacht voor ons klaarstaan. Er wacht een leuk en gezellig team dat openstaat voor nieuwe leden.

Het botenhuis is open voor iedere student die wil roeien, ook voor degene die nog niet kunnen roeien! Het is mogelijk om op elk niveau te trainen, competitie- en wedstrijdniveau. Bij C.R.&Z.V. Dudok van Heel wordt er voornamelijk getraind in de avonduren. Daarnaast zijn wij ook een gezellige vereniging met de nodige borrels en evenementen. Wil je ook lid worden? Vul dan onderstaand formulier in!

Aangezien wij een studentenroeivereniging zijn, vragen wij jou jouw inschrijfbevestiging voor het MBO/HBO/WO kenbaar te maken wanneer het bestuur hier naar vraagt.

* Indien je nog niet bekend bent met de roeisport, is het verstandig om deel te nemen aan de introductieperiode, deze start begin september en begin maart. Geef dit aan onderaan in het formulier.

    ManVrouw