Relaties

C.R.&Z.V. Dudok Van Heel hecht veel waarde aan haar relaties. Relaties die vaak al vele jaren in stand worden gehouden.

De relatie met de KMA

C.R.&Z.V. Dudok van Heel is van oorsprong een militaire roeivereniging opgericht voor de cadetten van de KMA. Sinds enkele jaren, ter bevordering van de integratie tussen cadetten en burgerstudenten, zijn burgerstudenten in staat gesteld om lid te worden. Zij zijn van harte welkom om te roeien bij Dudok van Heel. Daarnaast staan onze deuren open voor oud-cadetten, welke nu actief zijn als officier of werkzaam zijn in de burgermaatschappij.

Elke vereniging heeft zijn boten in onderhoud bij de bootsman, maar ook deze kan af en toe wat hulp gebruiken. Al jaren hebben wij hierin een trouwe partner gevonden: Heeres Boatservice, van Eurow:

Heeres Boat Service is opgericht in 1994 om onderhoud en reparaties te bieden in de roeiwereld. Rob Heeres, de oprichter, is een voormalige universiteitsroeier (1980) en roeit nu in de Masters categorie. In 1984 begon hij, werkzaam in de jachtbouw, al met onderhoud en reparaties van roeiboten. Jarenlange ervaring en de constante drive om de kwaliteit van producten en diensten te verbeteren hebben geleid tot het huidige, hoge niveau, erkend door vrijwel alle roeibootbouwers en natuurlijk al onze klanten. In 2002 begon Heeres Boat Service zijn eerste primitieve roei-webshop in Nederland, die boegballen en dollen leverde. Tegenwoordig, bekend als EuRow.eu, verzenden we een gestaag groeiend groot aantal roei-aanverwante producten over de gehele wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.eurow.eu/heeres-boat-service.html