Dudok Organiseert

Bij Dudok worden vele activiteiten ondernomen door het jaar heen. Toch zijn er elk jaar terugkomende activiteiten. Hieronder een selectie van de leukste daarvan.

Army Regatta

De thuiswedstrijd van Dudok van Heel is de door ons georganiseerde Army Regatta. Een zeer gezellige wedstrijd in de nazomer van het jaar. Overdag worden er een afstand geroeid van 4 kilometer en ‘s avonds wordt de dag afgesloten met een borrel en een BBQ. De wedstrijd wordt op het terrein van de KMA gehouden en is daarmee een bijzondere aangelegenheid. Het is het grootste externe sportevenement dat op de KMA gehouden wordt met ruim 200 aanwezigen.

 

Army Regatta 2019
Army Regatta 2019
Bernkastel 2019
Bernkastel 2019

Weekend Bernkastel

Kort na de Army Regatta organiseert C.R.&Z.V. Dudok van Heel voor zijn (oud)-leden een mooi weekend weg aan de Mosel in Duitsland. Op vrijdag reizen wij af richting Bernkastel om daar te overnachten op de Duitse roeivereniging. Tussen de heuvels en bergen van Bernkastel ligt de rivier de Mosel waar overdag een wedstrijd van 4 kilometer wordt geroeid door ploegen uit verschillende landen. ‘s Avonds wordt deze roeidag gebruikelijk afgesloten door uit eten te gaan in het pittoreske dorpje aan de rivier. Waarna de mogelijkheid is deze te verlengen in de ‘Tanzkeller’.

Maandelijkse borrels en kerstdiner

De kajuitcomissie is verantwoordelijk voor de inrichting en de organisatie van de maandelijkse borrels en feestjes. Hierbij komen oud-leden en huidige leden samen om gezellig een drankje doen op de maandelijkse momenten. 

Kerstdiner 2019
Kerstdiner 2019
Overnaadsetwee 136ste Varsity
Gaily, Joris en Alec op de 136ste Varsity

Varsity

In het midden van de lente wordt door de Varsity commissie een prachtige wedstrijd in Utrecht georganiseerd. Dudok van Heel verplaatst zich richting de onrustige wateren van het Amsterdam-Rijnkanaal. Soms is het om te roeien, maar ook om aan te moedigen en de nodige sociale contacten op pijl te houden. Wederom een gaaf evenement waar ook niet-roeiers heen gaan.