Commissies

Binnen C.R.&Z.V. Dudok van Heel staat het roeien centraal, maar wordt er ook aan de ontwikkeling van de leden op andere vlakken gedacht. Zo bestaat de mogelijkheid om jezelf te verenigen in een commissie. Er zijn momenteel twee commissie’s actief binnen onze vereniging: de Kajuitcommissie en de Army Regatta Commissie.

Kajuitcommissie

De kajuitcommissie is een aantal jaar geleden opgericht. De kajuitcommissie bestaat momenteel uit vijf leden, waarvan vier burgers: Daan, Max, Fleur en Merel en één cadet Marte. 

“De kajuitcommissie is verantwoordelijk voor de inkopen van de kajuit, het organiseren van feestjes, borrels en andere evenementen. Tot slot is de kajuitcommissie ook verantwoordelijk voor de horeca op de Army Regatta. Hopelijk tot snel tijdens de volgende borrel!”

De kajuitcommissie heeft net een nieuw bestuur, maar is nog wel op zoek naar een cadet die dit bestuur aan kan vullen. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar: kajcom@crzvdudokvanheel.nl.

v.l.n.r. Daan, Marte, Fleur, Merel

Army Regatta Commissie

De Nederlandse Army Regatta is een jaarlijks terugkerende roeiwedstrijd op de Mark in Breda. De wedstrijd wordt georganiseerd door C.R.&.Z.V. Dudok van Heel, de roeivereniging van de Koninklijke Militaire Academie. Heel roeiend Nederland, zowel militair als burger, wordt samen met verenigingen uit het buitenland uitgenodigd.

De Army Regatta werd voor het eerst georganiseerd in 2005 en dat betekend dat dit jaar de 15eeditie plaats vindt!! Deze editie beloofd niet alleen de spectaculairste editie ooit te worden, maar ook nog eens de grootste. In samenwerking met Defensity College zal er in het weekend van de Army Regatta voor alle tweedejaars wedstrijdroeiers een trainingsweekend opgezet worden. Uiteraard zullen zij ook uitgedaagd worden hun snelste tijd neer te zetten op de Mark. Bovendien vindt ook dit jaar de reünie van Oud Dudok weer plaats.  Alle oud Dudokkers worden uitgenodigd om de Army Regatta bij te wonen. De Army Regatta zal op passende wijze afgesloten worden door onder meer een groot feest.  

Army Regatta Commissie 2019
v.l.n.r. Emma, Joris, Christiaan, Ingeborg, Jelke, Kylian, Karin en Alec

Komende maanden zal de Army Regatta Commissie er alles aan doen om een zo goed mogelijk event neer te zetten en om alles tot in de puntjes voor te bereiden. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Army Regatta: www.armyregatta.nl

Christiaan Sybesma (Voorzitter Army Regatta Commissie)

Om het bestuur een hoop werk uit handen te nemen, is deze commissie in het leven geroepen. Om een kwalitatief hoogstaand evenement te kunnen organiseren, is er tijd en energie nodig. Vanuit het bestuur wordt er alle support gegeven aan deze commissie.