Inschrijven

Inschrijvingen voor de 15e Army Regatta zijn mogelijk via het inschrijfprogramma van de KNRB vanaf 20 juli 2019.

Wilt u vrienden, familie of andere toeschouwers meenemen naar de wedstrijd? Dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor zult u ze moeten aanmelden via het formulier op de pagina bezoekers deze vindt u onder het kopje de wedstrijd. Dan hebben ook uw vrienden en familie toegang tot de KMA tijdens de wedstrijd!

Het is ook mogelijk om met de wedstrijd mee te varen in een van de volgboten. U kunt op de dag zelf hiervoor aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat.

Aanmelden

Zodra u arriveert op de Koninklijke Militaire Academie begeeft u zich op militair terrein. U dient zich te melden bij de poort met een geldig legitimatiebewijs (verplicht!). Tijdens de wedstrijd wordt u bij de poort ontvangen door een van de leden van de vereniging. Vervolgens kunt u de borden volgen richting het parkeerterrein.

U kunt zich vervolgens aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat waar u ook alvast uw consumptiebonnen kunt kopen. 

Wij willen u vragen om goed naar de starttijden te kijken en welk vlot er gebruikt moet worden. Tijdens de Army Regatta zullen er twee vlotten worden gebruikt. Deze worden aangeduid met vlot 1 en vlot 2.
Vlot 1 wordt gebruikt voor skiffjes en tweeën. Op vlot 2 kunnen de vieren en achten het water op.
De aanwijzingen van de vlotcommissarissen gaan altijd boven deze regel.

Boten lenen

 Ook is het mogelijk om boten van Dudok van Heel te lenen voor de wedstrijd. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar: wedcom.crzvdudokvanheel@gmail.com met als onderwerp ‘Boot lenen’. Gelieve te vermelden voor welke vereniging u een boot wilt lenen, en natuurlijk voor welk nummer.

Wedstrijdparcours

Zoals u hieronder kunt zien, is de wedstrijdbaan gelegen op de Mark. U start voorbij roeivereniging Breda, in de richting van Dudok. Op het traject zijn een aantal bochten gelegen. Waar u rekening mee dient te houden, is de laatste bocht. Nadat u de brug bent gepasseerd volgt er een flauwe bocht naar links die overgaat in een scherpe bocht naar links!

 

1. Keerboei

2. Voorstart

3. Start

4. Volgboot

5. Rv. Breda

6. Finish

7. Dudok van Heel