Skoll cup 2018

OnzeDudokkersn hebben weer gestreden op deAmstel Skll Cup 2018.

Op zaterdag gingen Sander en Maarten van start bij de Hcl 2x. Helaas stranden ze in de voorwedstrijd op de 6e plek waardoor ze doorstroomden naar de B-finale. Hier kregen ze de opdracht om te strijden. Er volgde een spannende boord aan boord race waar met 4 ploegen om de eerste plek werd gestreden. met 07:44,26 haalden ze hier uiteindelijk de 3e plek.

Ook gingen Patrick en Dennis van start bij de Hcl 1x, beiden in dezelfde voorwedstrijd.Tussen de twee heren ontknoopte zich een spannende nek aan nek race. Patrick kwam net voor Dennis uit en pakte een plek in de B-finale, voor Dennis hield het bij de voorwedstrijd op.
Bij de B-finale was het een zeer spannende race waar het ook gelijk op ging, zij aan zij werd er gestreden. Uiteindelijk pakte Patrick met 08:04,57 de 2e plek.

Op zondag ging Melissa van start bij de Dcl 1x. Met een snelle start pakte Melissa bij de voorwedstrijd al een plek voorin. Ze kwam hier als tweede over de lijn en ging door naar de A-finale. Bij de finale had zich een sterk veld geformeerd en met 09:29,63 pakte Melissa hier de 6e plaats.

About the author