C.R.&Z.V. Dudok Van Heel hecht veel waarde aan haar relaties. Relaties die vaak al vele jaren in stand worden gehouden. Zo hebben wij een bijzonder positie verworven binnen de Koninklijke Militaire Academie (KMA): de mix tussen burgers en cadetten, zijn we het para-roeicentrum van het zuiden (is er een samenwerking met het Bureau Internationale Militaire Sport) en worden wij ondersteund door o.a. Heeres Boatservice.

De relatie met de KMA
C.R.&Z.V. Dudok van Heel is van oorsprong opgericht voor de cadetten van de KMA. Sinds enkele jaren zijn ook burgerstudenten welkom. Zo staan onze deuren ook open voor oud-cadetten welke nu actief zijn als officier of werkzaam zijn in de burgermaatschappij.

C.R.&Z.V. Dudok van Heel: het para-roeicentrum van het zuiden
Sinds kort heeft Dudok zich gemanifesteerd als para-roeicentrum van het zuiden. Met als voortrekker oud-officier en nu coach bij Dudok: Theo Levöleger, heeft het zich bewezen in de roeiwereld. Met internationale successen, zoals die van Edwin Vermetten, profileert Dudok zich ook op dit gebied. Een van de partners hierin is het Bureau Internationale Militaire Sport (BIMS). Meer informatie vindt u onder het kopje ”Para-roeien”.

Elke vereniging heeft zijn boten in onderhoud bij de bootsman, maar ook deze kan af en toe wat hulp gebruiken. Al jaren hebben wij hierin een trouwe partner gevonden: Heeres Boatservice, van Eurow:
”Heeres Boat Service is opgericht in 1994 om onderhoud en reparaties te bieden in de roeiwereld. Rob Heeres, de oprichter, is een voormalige universiteitsroeier (1980) en roeit nu in de Masters categorie. In 1984 begon hij, werkzaam in de jachtbouw, al met onderhoud en reparaties van roeiboten. Jarenlange ervaring en de constante drive om de kwaliteit van producten en diensten te verbeteren hebben geleid tot de huidige hoge niveau, erkend door vrijwel alle roeibootbouwers en natuurlijk al onze klanten. In 2002 begon Heeres Boat Service zijn eerste primitieve roei-webshop in Nederland, die boegballen en dollen leverde. Tegenwoordig, bekend als EuRow.eu, verzenden we een gestaag groeiend groot aantal roei-aanverwante producten over de gehele wereld.”

Heeres Boat Service logo long
Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.eurow.eu/heeres-boat-service.html