Orca Competitie Slotwedstrijden 2017 zondag

Met een zeer spannende A-finale wisten onze competitie dames te winnen in de NOOC D2 poule!! Met 4:11,87 kwamen ze als eerste over de finish!

Tijdens de wedstrijd wisten ze de leiding te pakken en niet meer weg te geven. Meerdere ploegen deden nog een poging om ze in te halen, maar onze dames wisten voor ze te blijven.

Laurine, Femke, Denise en Aurelia gefeliciteerd! Een prachtige prestatie! Ook lof voor Marit en Maarten als stuur en coach!

Naast het succes van onze competitie dames zijn er nog meer mooie resultaten behaald op de tweede dag van de Orca Competitie Slotwedstrijden.

Freek & Joris gingen van start in de twee zonder. Ze voeren een pittige voorwedstrijd. Ze kwamen als 4e uit de start en begonnen aan een zeer sterke inhaalrace. Ze wisten een ploeg van Orca en een van Proteus in te halen en kwamen als 2e over de streep. Met 07:50,47 wisten ze zich te plaatsen voor de A-finale.
Bij de A-finale kwamen ze goed weg en voeren een stabiele race. Ze wisten weg te varen van Euros en wisten Orca nog te bedreigen voor de 3e plaats. Met 08:22,46 kwamen ze als 4e over de finish. Een mooie prestatie aan het einde van het seizoen!

Merel & Sonja gingen van start in de dames dubbeltwee. Tijdens de afsluiter van het competitie seizoen wisten ze een stabiele race weg te zetten. Met 08:58,22 kwamen ze als 5e over de finish in de voorwedstrijd. Helaas niet genoeg om door te gaan naar de finales.

Maarten & Sander gingen allebei van start bij de heren skiff om daar hun krachten te meten.
Maarten wist bij de voorwedstrijd een plek vooraan te pakken en probeerde deze vast te houden. Vanaf de 1250 meter brak een spannende strijd los met Proteus voor de 3e plek. Met 08:32,46 pakte hij de 4e plek, niet genoeg voor de finales.


Sander ging daarna van start. Ook bij hem brak een zeer spannende strijd los om de 3e positie, maar dan met Euros. Bij de 1500 meter lag Euros net voor. Met 08:45,63 kwam ook Sander als 4e over de finish en ging niet door naar de finales.

Dudok is wederom volop aanwezig bij de wedstrijden! Het competitie seizoen is positief afgesloten met mooie resultaten!

Sander, Casper en Jelke worden bedankt voor de fotos!

 

About the author