C.R.&Z.V. Dudok van Heel

Dudok van Heel wint op Head of the river Amstel!

Het was lang spannend of de drie dudokkers van start mochten gaan op de Amstel dit weekend. De wind speelde weer een hoofdrol maar op zaterdagmiddag kregen Melissa, Patrick en Jelke groen licht voor zondag. Maar liefst drie combi’s gingen van start op een zeer onstuimige Amstel.

Patrick vond deze race zijn partners in Lauren (DDS) David (Laga) Tim (Hoop) en stuurvrouw Willemijn (Maas). De Dudok-combi heeft gigantisch huis gehouden. Maar liefst 10 ploegen werden ingehaald en Willemijn stuurde de heren strak over de Amstel. Dit resulteerde dan ook tot een ruime zege in het HVA4x+ veld!

Melissa en Jelke gingen beide als stuurtjes van start. Melissa stuurde de dames van RV Breda in hun gloednieuwe Filippi. Het was vechten tegen de wind in, maar de dames hebben lekker kunnen roeien.

Jelke stuurde wederom de Hoop dames. Na een warming up vorige week op de Heineken, was het een ware inhaalslag. Het gevecht tegen de wind en voor de juiste koers was erg spannend maar leverde ook winst in het DVA8+ veld op.

Dudok van Heel was dus weer netjes vertegenwoordigd op deze roeiklassieker! Van beide kanten van de Amstel werden ze ook weer luid aangemoedigd door onze trouwe leden! 
Allez Dudok, op naar een mooi seizoen!