C.R.&Z.V. Dudok van Heel

Army Regatta 2018

Gisteren was het zover, onze eigen Army Regatta 2018!

Van onze eigen vereniging kwamen vier ploegen uit. Patrick Volaart en Jelke van Gennep starten in de H4* in combinatie met Tim Berndsen (de Hoop), Bastiaan Boekling (de Hoop) en Petr Mitas (de Laak). Zij roeiden in een tijd van 16:12.7 en behaalden daarmee de eerste plaats in hun veld.

Verder kwamen Zarah van der Putten en Melissa Geldof uit in de D2x. Zij roeiden een tijd van 18:38.9 en behaalden hiermee de eerste plaats in het D2X veld.

Ook Maarten Dankers ging het water over. Hiij mocht de D8+ van Gyas sturen, daarin zaten: Leonie van Zuiden, Marij Compagner, Sanne Meijer, Marthe Blaak, Anna Knol, Luca Bessems, Anouk Rekers en Esther Wijnalda. Zij kwamen over de finish met een tijd van 16:36.4 en stelde daarmee de winst veilig.

Als laatste Dudok deelname werd gestart in het PR3 4+ veld. In deze combinatieploeg zaten Tom Kuus, Luuk Veltink, Loes Bloo, Elfie de Jong en Youpe van Kessel. Zij kwamen met een mooie tijd over de finish, namelijk 21:27.0. Deze tijd was tevens goed voor de eerste plaats in het overall mix-klassement.

Aan het eind van dit weekend kunnen wij terugkijken op een mooi, succesvol evenement. Zowel qua eigen prestaties, als qua organisatie. Hiervoor willen we dan ook onze eigen Army Regatta Commissie bedanken. Zonder hun inzet en voorbereiding, waar zij al maanden geleden mee begonnen zijn, was dit evenement zeker niet zo goed geweest. Verder ook bedankt aan alle vrijwilligers die geholpen hebben.

Graag zien we u allen terug op de 15e Army Regatta!

📸Kylian Alkemade