ARB 2017

Afgelopen weekend zijn onze wedstrijdroeiers van start gegaan tijdens de ARB/Aegon NK 2017 / Okeanos Lustrumwedstrijden.

Op zaterdag was het eerst de beurt aan Sander & Maarten in het LB 2x veld, gelijk de A-finale. Na de start wisten ze gelijk 1 ploeg achter zich te leggen. De eerste kilometer legden ze gestaag af, op de hielen van de nummer drie. De tweede kilometer viel ze zwaar. Ze kwamen over de finish met 07:25,37, goed voor de 4e plaats en een persoonlijk record!

Later op de dag gingen Patrick & Dennis van start in B 2x, ook de A-finale. Ze kwamen als vierde uit de start, 2 seconden achter de nummer drie. Bij de 1000m lagen ze al op de derde positie, maar ze waren nog niet klaar. Ze wisten nog een Phocas ploeg in te halen en kwamen als tweede over de finish met 06:53,61. Een mooie prestatie!

Op zondag ging Dennis nog van start in de skiff. Zijn voorwedstrijd wist hij netjes te winnen met 07:02,66. De finale beloofde pittig te worden.

De finale heeft Dennis zeer stabiel gevaren. De hele race lag hij op de vierde plek, dicht achter de nummer drie. Hij kwam over de finish met 07:30,16, goed voor die 4e plek!

About the author